Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Ančica Anđelić i Mario Maić na teškom međunarodnom turniru u Varaždinu osvojili srebro

impact1

U Varaždinu 19.09.2015. održan je treći po redu Croatia Savate Open na kojem je ovoga puta nastupilo čak 106 boraca.

Posebni gosti turnira bili su predsjednik francuskog Savate saveza Joel Dhumez, dopredsjednik FIS-a Gilles Le Duigou  te predsjednica FIS-a Julie Gabriel. Vrhunac večeri bila je borba za naslov svjetskog prvaka. Tokom cijelog dana održavale su se borbe u svim disciplinama i eliminacijski mečevi. Borci KBK Impact Našice su pobjedama u toku dana koje su osvojili ušli u finale i dobili priliku nastupiti na gala večeri u svojim finalnim mečevima. Tako je za gala večeru je bilo pripremljeno šest mečeva u kojima je naša najbolja natjecateljica Ančica Anđelić nastupila u četvrtom meču u kojem je osvojila srebro protiv slovenske reprezentativke. Isto tako u petom meču ove gala priredbe u kojoj se na koncu odlučivalo o prvaku svijeta nastupio je i naš teškaš Mario Maić koji je kao i naša Ančica uspio izboriti srebrnu medalju. Na koncu večeri, kao što smo i rekli održan je posljednji meč za naslov prvaka svijeta i u kojemu je domaći borac pobijedio te ostvario stvarno veliku stvar kako za svoj grad Varaždin, a tako i za cijelu Hrvatsku.

impact3

Za par riječi o ovoj vrlo uspješnoj avanturi u Varaždinu priupitali smo i čelnog čovjeka KBK Impact Našice, trenera Stjepana Pasku

„Jako sam zadovoljan sa ova dva osvojena srebra na jakom međunarodnom turniru. Ovo nam je samo poticaj da radimo još jače i budemo u samom vrhu ovog sporta. Do kraja godine čekaju nas još jaki mečevi tako da već od sutra krećemo sa novim pripremama za nove izazove. Zahvalio bih se svim članovima KBK „Impact“ Našice, sponzorima i Gradu Našicama koji su nam uvijek velika podrška, kako u radu i treninzima, a tako i kroz sva natjecanja koja su pred nama.

impact2