Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Sponzori i simpatizeri kluba

sponzori

 

Ovim putem uprava kluba KSB "IMPACT" Našice bi se željela zahvaliti svim sponzorima i simpatizerima kluba  na susretljivosti i financijskoj potpori te drugim oblicima pomoći koju nam pružaju u našem radu.

 

Kao i svi sportski kolektivi, tako i naš klub, ovisi od financijskoj potpore firmi, obrtnika, zajednica, ustanova i pojedinaca koji žive i rade u našoj blizini. Kako klub djeluje tek nešto manje od godinu dana i kako smo u stalnom opremanju potrebnom opremom, sponzori i simpatizeri kluba koji dragovoljno pomažu su nam od iznimne važnosti. Uz osobnu opremu koju svaki član posjeduje, opremanje klupskih prostorija je veliki financijski izdatak za svaki klub pa tako i naš. Uz to, klub se natječe na raznim turnirima tijekom cijele godine te tako preko svojih članova predstavlja svoj grad, pa i sve one koji su nam to omogućili.   

 

Zbog toga želimo zahvaliti još jednom svim sponzorima i simpatizerima kluba KSB "IMPACT" Našice a to su: 

 

alibi2 cocaj2 gelo2 habdas2 lingua2 metalac2 mo nexe2 pinrt2 racing2 tz2 walnem2

Ukoliko želite pomoći radu kluba slobodno nam se javite putem kontakt obrasca  ili nas nazovite na telefon 099/232-8426, 091/2611-408 ili dođite za vrijeme treninga do naših prostorija.