Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Uvjeti korištenja stranice

pravila

(Posljednja izmjena 8.10.2012.)

 

Dobrodošli na službenu web stranicu kluba KSB "IMPACT" Našice.

 

Nadamo se kako ćemo na našim web stranicama omogućiti svima što bolji uvid u naš rad, treninge, natjecanja i sve ono što se u klubu i oko njega događa. Ovi uvjeti i pravila se odnose na cijeli  web portal www.impact.hr koji se nalazi na adresi http://www.impact.hr, a napisana su kako bi se zaštitio rad kluba, članova, posjetitelja i svih onih koji se njima služe.

 

VAŽNA NAPOMENA!!!

Svako nepoznavanje ovih uvjeta i pravila ne oslobađa vas odgovornosti i obaveze ponašanja prema www.impact.hr portalu. Web stranica www.impact.hr ima svoja pravila i njih se korisnici (posjetitelji, registrirani članovi) moraju pridržavati. Molimo Vas da pročitate sva ova pravila radi što kvalitetnijeg rada i upotrebe web stranice www.impact.hr te da se omogući što bolje komunikacije među članovima.

 

Korisnik stranice je svako tko na bilo koji način koristi stranicu www.impact.hr, piše komentare na njoj, preuzima dokumente, ocjenjuje sadržaje i slike. Korisnici stranice mogu biti PASIVNI poput samo čitatelja koji nisu registrirani i onih korisnika koji se registriraju AKTIVNI te mogu ostavljati traga na stranici poput komentara, ocjena tekstova i slika, te mogu preuzimati dokumente. Također postoje i korisnici koji se registriraju te su učlanjeni u klub KSB "IMPACT" Našice i koji se također smatraju korisnicima stranice. Web stranica www.impact.hr i voditelji stranice (administratori) nisu ni na koji način odgovorni za sadržaje koje objavljuju posjetitelji (registrirani ili članovi kluba). Portal www.impact.hr će po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima. Nepravilnosti koje se učine od strane korisnika portala www.impact.hr ćemo nakon razmatranja prema potrebi ukloniti. Web portal www.impact.hr i administratori nemaju obavezu pratiti komunikacijske servise i komentare korisnika, ali zadržavaju pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima. Komunikacijski servisi i komentari čitatelja stranice www.impact.hr bilo putem društvenih mreža (facebook i drugi) ponuđeni su korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a www.impact.hr  se ne može držati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

 

 • Što je komentiranje tekstova, slika i dokumenata i tko to čini?

Svaki tekst koji ima dozvolu komentiranja, ocjenjivanja ili skidanja dokumenata je mjesto gdje korisnici aktivno sudjeluju u web portalu www.impact.hr i razmjenjuju svoja mišljenja o njima.  Komentiranje, ocjenjivanje i skidanje dokumenata je namijenjen korisnicima stranice kako bi unaprijedili samu stranicu kao i mogućnost proširenja svog znanja te dijeljenja nekih saznanja sa drugim korisnicima portala www.impact.hr.

 

 • Što je potrebno za pasivno sudjelovanje na stranici www.impact.hr?

Za pasivno sudjelovanje na stranici www.impact.hr nije potrebna registracija, ali takvi posjetitelji NE MOGU pisati svoje komentare te ne mogu sudjelovati niti na jedan način u raspravama. Pasivni korisnici mogu samo čitati tekstove, gledati slike i čitati komentare registriranih članova web stranice www.impact.hr. Trag da su ipak pročitali određeni tekst ostaje jedino kao broj pregleda određene teme.

 

 • Što je potrebno za aktivno sudjelovanje na web stranici www.impact.hr?

Za aktivno sudjelovanje na web stranici www.impact.hr je POTREBNA REGISTRACIJA koja je apsolutno besplatna i sve radnje koje se vrše na stranici poput čitanja, pisanja komentara, ocjenjivanje slika ili pak skidanja dokumenata su također besplatne.

 

 • Da li sam član kluba KSB "IMPACT" Našice ukoliko se registriram na web stranici www.impact.hr?

NE, registracijom na web portalu www.impact.hr dobiva se samo mogućnost aktivnog sudjelovanja poput pisanja komentara, skidanja dokumenata kao i ocjenjivanje slika i tekstova.

 

Kada prođete registracijski postupak na web stranici www.impact.hr,  koji je vrlo kratak i koji je potpuno automatiziran, dobijete svoj virtualni identitet kao što su ime ili nadimak (username) i po tom identitetu će te biti prepoznati na stranici. Svaki registrirani član može imati samo jedan korisnički račun.

 

Pristupwww.impact.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

 

Web portal www.impact.hr sadrži vlastite sadržaje, sadržaje partnera, besplatne sadržaje, sadržaje kreirane posjetiteljima te linkove na vanjske stranice.  Kako web portal www.impact.hr na svojim stranicama sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala, nije odgovoran za sadržaje na tim portalima, a linkovi su objavljeni u dobroj namjeri. Ukoliko link više nije u funkciji ili se ne koristi za isto, molimo da se to ukoliko uočite javi administratoru radi promjene ili uklanjanja istog.

 

 • Kako mogu postati član kluba KSB "IMPACT" Našice?

Član kluba KSB "IMPACT" Našice postaje se ISKLJUČIVO ispunjavanjem UPISNICE koja se predaje odgovornim osobama u klubu i koja žigom i potpisom prihvaćaju člana. Dokument "UPISNICA" koji se može skinuti sa stranice nije valjan bez žiga i potpisa nadležne osobe za to. Svaka zloupotreba tog, i ostalih dokumenata koji su vezani za klub, a mogu se skinuti sa web stranice www.impact.hr biti će sankcionirana. Više o tome možete saznati ukoliko pošaljete upit putem našeg kontakt obrasca ili dođete u naše prostorije za vrijeme treninga.

 

 • Koja su pravila kojih se korisnici web portala www.impact.hr moraju pridržavati?

Kao i svugdje u civiliziranom društvu, tako i na web portalu www.impact.hr postoje uobičajene norme ponašanja kojih se trebaju pridržavati svi korisnici računala. Da bi se web stranica www.impact.hr mogla kvalitetno održavati u što ugodnijoj atmosferi napisana su određena pravila kojih se čitatelji i korisnici web portala www.impact.hr trebaju pridržavati.

 

ZABRANJENO JE:

 1. Zabranjeno je u bilo kojem obliku kršenje zakona Republike Hrvatske!
 2. Zabranjeno je  pozivanje na diskriminaciju, mržnju,  pedofiliju, kriminal, mučenje životinja, veličanje nedjela ili bilo kojeg oblika kaznenog djela, kršenje autorskih prava!
 3. Zabranjeno je ometanje rada administratora, a pod tim podrazumijevamo lažno predstavljanje u ime administratora ili bilo koji drugi oblik ometanja administratora (ignoriranje)!
 4. Zabranjeno je otvarati teme koje su već otvorene ili koje su zbog nekih razloga zabranjene!
 5. Zabranjeno je korištenje više korisničkih računa radi izbjegavanja kazni koje je administrator odredio ili radi zbunjivanja ostalih članova!
 6. Zabranjeno je objavljivanje privatnih poruka!
 7. Zabranjeno je slanje tuđih fotografija bez dozvole autora.  
 8. Zabranjeno je vrijeđanje, provociranje na bilo kojoj osnovi (vjerskih, nacionalnih i slično)!
 9. Zabranjeno je objavljivanje nepoželjnih informacija ili informacija koje su nepotrebne i ne pridonose web portalu www.impact.hr ili njegovim članovima!
 10. Zabranjeno je reklamiranje proizvoda ili usluga bez posebne suglasnosti administratora!
 11. Zabranjeno je registriranje članova sa imenima koji vrijeđaju bilo koju osobu na web portaluwww.impact.hr ili van je!
 12. Zabranjeno je postavljanje ili korištenje tuđih tekstova ili slika te korištenje istih bez dozvole autora. Ukoliko se to pravilo prekrši te slike ili tekstovi pošalju (e-mailom) ili direktno objave na web portalu www.impact.hr administratori niti klub ne odgovara za takvo djelo krađe već će za to odgovarati osoba koja je to učinila, a dokaz će biti e-mail sa kojim tvrdi kako je on autor tih tekstova ili slika. Čim se ustanovi kako je došlo do povrede autorskih prava administrator će ukloniti sporne tekstove ili fotografije. Sve primjedbe o kršenju autorskih prava pošaljite na službeni e-mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i o svemu ćete biti naknadno obaviješteni.
 13. Zabranjeno je bilo kakvo nasilničino ponašanje, prijetnje urednicima tekstova  ili pozivi na kriminalne radnje.

 

Ukoliko ste zbog nekog razloga dobili zabranu aktivnog korištenja web portala www.impact.hr o tome će te biti obaviješteni  i možete se obratiti administratoru ali to ne zaći da će vam korisnički račun biti automatski vraćen već podliježete provjeri. Niti jedno izbacivanje sa stranice nije bez pravovremene provjere o kršenju pravila.  O dužini isključenja ukoliko nije trajno će te također biti obaviješteni.

 

 • Što ako je korisnički račun obrisan?

Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili obrisan bez najave ukoliko administrator uvidi da je to potrebno zbog bilo kojeg razloga ovdje navedenog.

 

 • Što ukoliko moj tekst ili slika koju sam objavio ne postoji?

Postoji mogućnost da je vaša tema obrisana od strane administratora zbog kršenja pravila. Ukoliko imate bilo koji upit oko toga postavite pitanje administratoru.

 

 • Što ukoliko sam poslao e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.?

Ukoliko ste putem e-maila poslali slike, tekstove ili dokumente za web portal www.impact.hr kako bi se isti koristili na stranici automatski nam se daje za pravo korištenje tih tekstova, slika ili dokumenata za unaprijeđenije stranice te ni na koji način ne možete tražiti naknadu za to. Svi tekstovi, dokumenti ili slike koje stavljate ili šaljete na web portala www.impact.hr podliježu provjeri i ukoliko je u suprotnosti sa ovim pravilima i povredom autorskih prava postoji mogućnost da budu obrisana bez prethodne najave. Sve podatke koje dobijemo preko e-maila te ih objavimo moraju isključivo biti vaše, te svaka povreda autorskih prava može biti sankcionirana, te materijal uklonjen dok će osoba koja to učini biti sankcionirana i uz prigovor pravog autora prijavljena. 

 

Web portal www.impact.hr je vlasništvo kluba KSB "IMPACT" Našice. Svi tekstovi koji se nalaze na web portalu www.impact.hr podliježu kontroli administratora i isti ih može obrisati, promijeniti ili premjestiti bez prethodne najave. O tome odlučuje isključivo administrator i čitatelji i članovi (aktivni ili pasivni) ne smije na bilo koji ometati rad administratora.

 

 • Koji nick (nadimak ili username) ili ime da stavim pri registraciji?

Za ime  možete koristiti sve što nije u suprotnosti pravilima. Izbjegavajte naziv admin, administrator, vlasnik jer postoji mogućnost da isti bude promijenjen ili obrisan od strane administratora. Ukoliko koristite nadimak koji je na bilo koji način problematičan postoji mogućnost da vas administrator obavijesti da će doći do promjene. Ne koristite imena javnih osoba jer ne želimo da dođe do zabune jer to spada pod pravilo lažnog predstavljanja.

 

 • Što da napišem u potpisu?

U potpisu koristite sve što nije u suprotnosti sa ovim pravilima. Osim toga obratite pozornost da duljina potpisa ne bude veća od jednog reda većim fontom od 3 ili dva reda  sa fontom od 2 ili sa tri reda sa malim fontom size=1. Potpis ne smije sadržavati niti jedan oblik reklamiranja.

 

 • Kakav da avatar stavim?

Avatar je sličica sa kojim se član web portala www.impact.hr predstavlja ostalim korisnicima. Ukoliko na bilo koji način krši ova pravila postoji mogućnost da bude ili promijenjen ili obrisan cijeli registrirani član.

 

 • Čije su mišljenja komentara ili ocjena tekstova, slika ili datoteka na web portalu www.impact.hr?

Svi komentari ili ocjene objavljeni na web portalu www.impact.hr su razmišljanja njihovih autora i klub KSB "IMPACT" Našice niti administrator web portala www.impact.hr ni na koji način ne snosi odgovornost za te iste komentare ili ocjene. Klub ili vlasnik stranice kao ni administrator niti na jedan način nije odgovoran niti se može smatrati odgovoran za sadržaj komentara koje pišu korisnici web portala www.impact.hr.

 

 • Što ukoliko naiđete na komentar na web portalu www.impact.hr koji nije sukladno ovim pravilima?

Ukoliko naiđete na bilo koji komentar koji je na bilo koji način u prekršaju ovih pravila slobodno obavijestite administratora zbog toga. Ukoliko administrator uvidi da je prekršaj stvaran učiniti će kako pravila nalažu.

 

 • Što je sa podacima koje dajem u registar upitu?

Svi podaci koje upisujete pri upisu, tj. kada se registrirate da postanete aktivni član web portala www.impact.hr se koriste isklučivo za potrebe portala i neće se koristiti za daljnje korištenje. Jedina iznimka je ukoliko policija ili sud odredi da je klub ili administrator web portala www.impact.hr dužno dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku policijski ili sudski postupak.

 

 • Što ukoliko se slažem sa pravilima na web portalu www.impact.hr?

Ukoliko se slažete sa ovim pravilima molimo Vas da se registrirate i postanete naš član.

 

 • Što ukoliko se ne slažem sa pravilima?

Ukoliko se zbog bilo kojeg razloga ne slažete sa pravilima web portala www.impact.hr slobodno sudjelujte kao pasivni član koji samo promatra (čita) tekstove.

 

 • Što može napraviti administrator?

Administrator može brisati vaše postove, mijenjati naslove tema, mijenjati sadržaj postova, premjestiti postove ili teme, zaključati teme, promijeniti Vaš profil, obrisati Vaš profil, promijeniti ili obrisati vaše privatne poruke, zabraniti Vam pristup. Administrator će pokušati biti što objektivniji u svom radu i pridonositi kvaliteti web portala www.impact.hr. Isto tako administrator može ukloniti poruke koje vrijeđaju, koje su neprimjerene ili on ocjeni kako nisu prema pravilima portala. 

NAPOMENA!
Vašom registracijom postajete aktivni član web portala www.impact.hr i prihvaćate ova pravila i obavezujete se poštivanjem istih. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Ukoliko ste samo čitatelj ili ne registrirani korisnik web portala www.impact.hr isto tako morate poštovati ova pravila.

 

 • Neregistrirani korisnici web portala www.impact.hr ni u kom slučaju ne smiju pozivati na nasilje ili neke druge oblike nezakonitih postupaka pute ove stranice ili putem drugih oblika javnog priopćavanja. U slučaju toga, postoji mogućnost da će takve osobe biti proslijeđene nadležnim tijelima ukoliko se za tim pokaže potreba.  Niti jedan dio web portala www.impact.hr se ne smije koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih te se ne smije koristiti za vrijeđanje, omalovažavanje te poticanje na nezakonite postupke. Ukoliko dođe do povrede bilo čega prethodno navedenog web portal www.impact.hr kao niti klub KSB "IMPACT" Našice ne odgovara za to. Ukoliko administrator primijeti kako je došlo do povrede ovih "Uvjeta korištenja" ili "Pravila portala" može bez prethodne najave komentare, slike i ostalo obrisati te o tome ne mora obavijestiti korisnika koji je to učinio. 

 

 • Web portala www.impact.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama web portala www.impact.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu što će ovisiti o administratoru. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na web portala www.impact.hr smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

 

Zahvaljujemo se na pažnji i želimo Vam ugodan boravak na web portalu www.impact.hr službenim stranicama kluba KSB "IMPACT" Našice.

 

Administrator web portala www.impact.hr
U Našicama 8.10.2012.

 

Ovaj Dokument pod nazivom "Uvjeti korištenja web stranice" je pisan elektronički i na njemu nije potreban niti žig niti potpis